středa 23. září 2009

Ahoj vsichni blogeri

Diky moc za reakce, jsme radi, ze nas ctete. David se moc snazi a po vecerech pise poclive denik (ja uz mam davno pulnoc). V Pantanalu to bylo fakt moc super a rev zvirat nas nebudil... asi spali stejne tvrde jako my.
Ruksak mne zatim netlaci, moc se s nim nenadru. Nosim ho akorat, kdyz se presouvame do jine destinace, a to prenaseni od vlaku do busu nebo z busu do busu neni tak strasny, nechodime s nim nikam daleko. A na denni vylety bereme jen maly batoh, takze zatim pohoda. Horsi to bude az vyrazime na vicedenni trek nekam do hor
Dneska David smutne koukal na jednom kopcci (uz jsme v Bolivii v Samaipate), bylo nadherne a mel chut se proletet. Zitra vezmeme na kopec alespon maleho dracka.
Diky Sarka

2 komentáře:

  1. Ahoj cestovatelé,

    je super, že píšete takhle podrobný deník, krásně se to čte a můžeme cestovat s Vámi :o) Tady v Krkonoších je dneska pořádná mlha, ale do práce jsem trefila :o)

    Mějte se krásně a dávejte na sebe pozor.

    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petro. My uz jsme taky na horach... skoro ve 4000m, ale zatim jen ve meste Potosi (to je neco jako Jilemnice :-), nekam do kopcu vyrazime asi pozitri, az tu vysku rozdejchame, je to znat! U Vocta je lip :-)))))

    OdpovědětVymazat