úterý 15. září 2009

Kometovat ted muze kdokoliv

Diky Vojtovi ted muzou psat komentare k clankum i nezaregistrovani uzivatele.

9 komentářů:

  1. Ahojky,
    takto je fajn, že to funguje, snažila jsem se tím nějak prokousat, ale nějak mi to nešlo:o)
    Tak se mějte, dávejte na sebe pozor a pořádně foťte.
    Pá Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím cestovatele.
    I když mě zná jen půlka výpravy a ostatní tady nejspíš taky ne, držím palce všem (zatím nejspíš oběma :-). Musím říct, že texty jsou napínavé. Už jsem s vámi hladověl i usínal vyčerpáním, jak kdybych tam byl taky. A to je teprve začátek. Už se těším, abych už tak barvité vyprávění mohl dokreslit fotografiemi.
    Zítra to bude 10 dní, to už zasebou budete mít cca jednu třicetinu. Ale na kilometry to už jste možná za půlkou, ne?
    Davide, nech prosím taky něco napsat Šárku, ať je blog informačně vyvážený :-).
    Přístup k internetu máte, tak asi víte, že tady začíná krásny podzim,volby se prozatím o měsíc odkládají a začal asi 4tá řada Superstar. Vašťovky sedají na dráty, kačky začínají klínovat na jih a podle čerstvých zpráv z Kanady, si medvědi cpou brlohy zásobami na zimu.
    To se u vás, kousek pod rovníkem, nemůže stát :-).

    Zdravím na druhou stranu Země a opatrujte se.
    Petr Pěnda

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj cestovatele jsme stastni ze vse probiha dobre. My osirime protoze Patrik take odjizdi. Zitra slavime narozeniny Lukaska.Mejte se krasne myslime na vas. mama a tata

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj zpod hor***

    tady dnes konečně začlo trochu pršet...bylo dosti sucho-což nám cyklistům do práce vyhovuje.
    Jak se vede po stránce zdraví- jste zdravý? Popíjíte Rouses 4? Nebo už dokonce je po lahvince :-))

    Taky na Vás myslím, když obraty plníme**George

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Pendo, tak to jsem rada, ze se ti Daviduv denik libi. Ja jsem mela se slohovymi pracemi vzdycky strasny trable a na zakldadce je za mne psala mamka, takze se do toho zatim nehrnu, protoze by to byla pro vas nuda. Nenapsala bych tam ze za nami v letadle prdi indian a tak :-) Ale neboj, Davida to treba za chvili prestane bavit, tak se zapojim. Dneska se konecne pokusime stahnou fotky z fotaku (do ted nebyla prilezitost) a co nejdrive se je tam pokusime dat.
    Tes se na nove zpravy, budou dost napinave.... pribeh ze skorpionem...... Pa Sarka.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Georgi,
    nakonec se nam vesel do batohu jenom litr slivovice (pulka uz padla), takze jsme ruzicky nechali doma a oslavime s tim nas navrat, tak se tes :-)
    Taky jsme si vcera uzili pekny slejvak a bourku pri pozorovani kajmanu na lodce, ale po 3 dnech neskutecneho vedra to bylo velice prijemne.... Dikz a papa Sarka.

    OdpovědětVymazat
  7. Nazdar Cestovatelé :-)),
    po krátké odmlce - způsobené wíkendem se zase připomínáme ze základny.Odborný dotaz a námět: vyberte tam nějakou řeku, na který by nebyla nuda a nebyl by to volej...Na 4 Růže se už začínáme těšit,ale nepospíchejte a v klidu užívejte volna.Tady řádí SAP a neviditelná ruka trhu. Co je nového?Dnes je sv.Matouše a do jablka už se kouše... nebo tak nějak je starý přísloví. V pátek tu byla paní Prsatá,tak se na Vás ptala...v dobrém...trochu záviděla. Podzim začne 23.9. zatím je léto-mírný, neprší, pomalu se vochlazují teploty.No je fajn :-). Vy se mějte taky fajn a foťte*Zdar George

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj z Poniklý***je pátek navečer,po náročným týdnu (uzávěrka měsíce, mzdy, výplaty a SAP),ještě že je zítra subbota a s tím spojené radovánky (v Liberci na volejbale, pouť v Roketnici a tak vůbec 2 dny vypustit...).Tento týden jsem se nekoupal, ale minulý pátek, když jsme jeli Jizeru z M.Skály do Turnova- jsem z mý gumový loďky Gumotexky spadl do řeky...ale čepici jsem měl suchou. Co nový??? Tady nový- M.Shop už je dole, tržby taky...,nálada ve středu - znáte to jednou tak, podruhý naopak...) Jo a de se na Inverzi...tuto sobotu- Petr M. to dává zas dohromady - tentokráte z Polska - přes Dvoračky domů...Tak se nám tam vopatrujte a zas něco napište. Jo a abyste věděli- dnes má svátek OLIVER***zdraví George

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Bloggeří***
    za chvilku jdu za Hankou a Zbyňkem , nesu jim nějaký věci co potřebujou (rejži a CD), tak jim dám taky odkaz na Váš blog. Můžete se těšit na další příznivce...Kdybych věděl, jak připojit fotky tak Vám pošlu fotky z prvních běžek na polský straně Jizerek- byli jsme s Martinem T. (mám kamošem na J-50) a dali jsme 13-ku...kolik máte naběháno Vy?
    Koukal jsem na Davida, jak sjížděl nějakej kopec...na takovym špinavým sněhu...no fuj...
    Jo,jo... dějou se vjecy...nechci Vám to takhle psát nadálku.Hlavně, že jste zdravý a máte se rádi.. Tak papa a SKOL! George PS : Dnes má svátek Vendelín...

    OdpovědětVymazat