pátek 11. prosince 2009

Vyhlášení kvízu ovečky 2

Správná odpověd na náš druhý kvíz je podle našeho kamioňáka z Rio Gallegos (jestli jsem mu při rachotu jeho stroje dobře rozumněl): na 28 tun ovčí vlny je potřeba 6000 patagonských oveček. Vítězem se stává mamka z Poniklé s tipem 5500 ovcí, v těsném závěsu je Alena z Kladna s tipem 6789 ovcí a Svojda s 7000 ovcemi. Omlouváme se, jak dlouho nám trvalo vyhodnocení soutěže, jsme s deníkem trochu pozadu, ale určitě se polepšíme. Děkujeme všem za to, že nás sledujete. Ohromnou radost nám udělali ti, kteří se dosud neozvali, a až z kvízu jsme zjistili, kdo nás všechno čte. Ještě jednou moc děkujeme (zvláště za vtipné odpovědi), kdo jste nevyhráli, nezoufejte, vydržte s námi i nadále. Výherci do Poniklé pošleme brzy pohled!

2 komentáře:

  1. Zdar Borci, tu odpověď jsem věděl z Encyklopedie světa- občas si v ní čtu...škoda, že jsem se nepřihlásil do soutěže...Tady je krásně...jako vždy před koncemrokuvpráci- blázinec. Jo a včera bylo oficielně oznámeno, že Jan G. už nebude fungovat jako OŘ,ale jako Externí poradce. Probíhají tu tedy změny (snad k lepčímu) a změna je život, že... Všichni kdo tady v pátek v půl 5 ještě jsou Vás zdraví...Blanka, Martin,Ivča,Lukáš a já. Přejem krásné dny a hlavně zdraví a pohody*** Ciao George+ spol.

    OdpovědětVymazat
  2. Já výše jmenovaný podávám oficielní protest proti vyhlášenému výsledku kvízu. Nevratná kauce 1000 EUR byla zaslána na účet cestovatelů.
    Důvod: Odborná expertíza vypracovaná odborníkem na chov ovcí panem Doc. Waldmanem Lubošem a jeho manželkou Waldmanovou Ditou z Pasek nad Jizerou uvádí,že z jednoho ostříhání ovce určené k chovu na maso je hmotnost ovčího rouna cca 5 kg. Při chovu ovcí určených na vlnu dosahuje hmotnost rouna kolem 10 kg.
    Z výše uvedeného vyplývá:
    a)David špatně rozuměl kamioňákovi z Rio Gallegos
    b)Patagonské ovce jsou silně podvýživeny a velikostí se musí podobat větší nutrii.
    Jinak vítězce blahopřeji k nejpřesnějšímu tipu a tajně doufám, že na pohledu bude vysněná Tahiťanka.
    Nyní z jiného soudku. Dnes jsou u nás na návštěvě Třebováci. Jana se probrala a nyní jí vynikající vánoční kokosky. (Davide, to by sis pochutnal). Vy si můžete úpéci něco z toho čerstvého kokosu co spadl Davidovi málem na hlavu (recepty Lucka již zaslala). My tu popíjíme Tokaj a debatujeme. Všichni Vás zdravíme a přejeme další šťasnou cestu. Buťe na sebe opatrní. Ahoj. Máma, táta, teta, strejda.

    OdpovědětVymazat