úterý 5. ledna 2010

Děkujeme

Děkujeme všem za přání k Vánocům, Novému roku a hlavně Davidovi k svátku, zase se to nějak sešlo při sobě. Štědrý večer jsme strávili tradičně s bramborovým salátem, řízkem a cukrovím, jak se sluší a patří. Navíc jsme tu slavili Vánoce i netradičně 25. prosince s grilovačkou a přežíračkou s ostatními cestovateli na hostelu ve městě Wanaka. Santa Klaus nám běhal po střeše, cpal se do komína, ale byl moc tlustý. To Kačka by se určitě vešla, ale ať jí to ani nenapadne, tohle Ježíšek nedělá, i když musela vypadat spíš jako andílek... ten ale zase napapá kapříky :-) Jsme rádi, že se na horách povedl alespoň nějaký den s prašanem a azurovým nebem (doufáme, že i v Železné Rudě). Moc to všem sportovcům přejeme i když trošku závidíme! Tu svijanskou jedenáctku snad ještě víc! Na Svařené pivo jsem se také jednou napálil (na Orle). Silvestra jsme strávili v Blenheimu v početné české bandě okolo Jirky Hrubého, nacpali jsme si pupky kuřátky a krásně česky si zabékali (i s kytarou ). Jak to dopadlo s Barborkou už víte, zrovna včera si z nás zase utahovala, ale nebudeme předbíhat, určitě se o tom brzy dočtete. Je to ale holka šikovná, za 2 dny se s ní snad vrátíme na severní ostrov, odkud vlastně pochází. Lenko, email dorazil, děkuji, stydím se, že jsem ti nestihla neodpovědět, "hned" to napravím. Všem našim čtenářům děkujeme za přízeň a ještě více za příspěvky, vydržte s námi! Napiště, jaký byl Silvestr v Lomnici pod můstky, v Železné Rudě, v Hřebečníkách, co u Martiny a kde jste byli vy Luboši, Dášo, Lenko, Tomáši, Karle a všichni ostatní?
PS: nejčastější jméno na světě je Muhamad, ale David bude určtě v těsném závěsu :-)

2 komentáře:

  1. Zdravím a přeji hodně zdraví, štěstí a plno skvělých zážitků nejen v roce 2010. Pozdravují i Dolďáci.
    Já si užila svátky na horách. I když nebylo zrovna ideální počasí tak jsme se nachodili a najezdili na lyžích dosytosti, jen jsme pak museli sušit svršky :-).
    A tento týden vyklízíme pražskou prodejnu a stěhujeme jí do Machova. Nic víc nového se neděje.
    Těším se na další zprávy z vašich cest. JanaD*

    OdpovědětVymazat
  2. Hi there. I am currently looking for the Santa Claus of Motueka/Wanaka. Did you meet him in Wanaka on Christmas 2009? This is surprising, as he claimed he was going to leave New Zealand to go home (to Maryland) in 2007. Do you have any contact information on him? I'm a journalist interested in writing a story about him. I also stayed with him for four days in March 2007.

    OdpovědětVymazat