neděle 27. června 2010

Po cestě domů

Naše cesta kolem světa se pomaličku blíží ke konci. V neděli 27.června odjíždíme z malajského ostrova Tioman a frčíme rovnou do Singapuru, kde nás čekají poslední dvě noci. V úterý 29.června nasedneme (doufám, že) do Jumba a poletíme do Londýna. Tam dorazíme ve středu brzy ráno a ještě tentýž den přiletíme s WizzAir letem W6 812 do Prahy, kde bysme měli dosednout 22:55 vašeho času. Je to pozdě, omlováme se všem uvítacím výborům, o to víc si vážíme účasti zástupců z Poniklé! Tešíme se na vás na všechny, naši milí pravidelní čtenářové a věřte, že naše vyprávění bude ještě zajímavější než deník Pocestě. S tím se během posledních pár dnů budu snažit trochu pohnout, tak se těště na dvojí vydání každé pondělí, středu i pátek :-)
PS: Náš poslední kvíz vyhrálo Kladno. Táta věděl, ale přenechal vítězství druhé v pořadí: Aleně. Laosská věta "Mer tao touk an dai" opravdu znamená "moje babička spadla ze schodů". Děkujeme za správný tip, pohled pošleme co nejdříve, i tak dorazí až po nás :-)

1 komentář:

  1. Už je doma na ledničce! :-) Moc děkujeme. Na oplátku na vás budou čekat nefalšovaný český buchty, pečený...:-). Těšíme se na vás! Alena a spol.

    OdpovědětVymazat